'Ajax, PSV en twee andere Nederlandse clubs op tribune voor Zweeds toptalent'
Speler ook in belangstelling Duitse clubs

'Ajax, PSV en twee andere Nederlandse clubs op tribune voor Zweeds toptalent'

08-06-2015 10:52
2

Nederlandse clubs lijken opnieuw een Scandinavische speler in het vizier te hebben. Arber Zeneli, een twintigjarige middenvelder van IF Elfsborg, is afgelopen weekend door vier Nederlandse clubs bekeken.

Dat meldt BT maandag. Scouts van Ajax, PSV, FC Groningen en sc Heerenveen waren aanwezig bij de wedstrijd van Elfsborg tegen Gefle. In het met 5-1 gewonnen duel maakte Zeneli een uitstekende indruk. Hij beloonde zijn ijzersterke optreden met een doelpunt. De rechtermiddenvelder neemt later deze maand met Zweden deel aan het EK onder 21.

Behalve de Nederlandse afvaardigingen waren ook Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart aanwezig. "Het is leuk als mensen je in de gaten houden, dat geeft me wel een extra kick. Ik heb gehoord van de interesse, maar daar moet je voor bij mijn zaakwaarnemer zijn. Ik richt me gewoon op het voetbal zelf", aldus de speler tegen BT.

Zaakwaarnemer Jonas Svensson wordt door hetzelfde medium vervolgens ook gevraagd naar de status van de speler. "Ik ga niet in op namen van clubs, maar ik kan wel zeggen dat er veel wordt geïnformeerd naar Arber. Hij bezit veel eigenschappen die nodig zijn in het moderne voetbal. Er liggen nog geen aanbiedingen, maar het zou me niet verbazen als er op hem geboden gaat worden", besluit de belangenbehartiger.