'Sulejmani bereikt akkoord, nieuwe club betaalt drie miljoen euro'

'Sulejmani bereikt akkoord, nieuwe club betaalt drie miljoen euro'

Gepubliceerd: maandag 8 juni 2015 om 12:25ma 08-06-2015 om 12:25

Miralem Sulejmani (26) staat op het punt een nieuw avontuur aan te gaan. De Servische aanvaller heeft volgens de Portugese krant O Jogo een akkoord bereikt met het Zwitserse Young Boys.

Bij Benfica is Sulejmani overbodig geworden. In de zomer van 2013 kwam hij transfervrij over van Ajax, maar na een aardige start belandde hij daar ook op de bank. Vorig jaar begon Sulejmani nog aan de aftrap van de Europa League-finale tegen Sevilla, maar werd hij al vroeg de wedstrijd uitgeschopt.

Het voorbije seizoen kwam hij tot slechts vier competitiewedstrijden, waarvan twee als basisspeler. De clubleiding van Benfica wil daarom meewerken aan een vertrek. De afgelopen dagen is Sulejmani volgens O Jogo tot een akkoord gekomen met Young Boys. Met de overgang is een bedrag van rond de drie miljoen euro gemoeid.

In totaal heeft Sulejmani in twee seizoenen Benfica niet meer dan vijftien competitiewedstrijden gespeeld. Daarin maakte hij één doelpunt. In Amsterdam staat Sulejmani nog altijd in de boeken als duurste speler aller tijden met een transfersom van 16,25 miljoen euro. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws