Koeman mengt zich in Spaans 'schandaal': Normaal toch? Het was gewoon leuk
"Deze dingen kunnen gebeuren"

Koeman mengt zich in Spaans 'schandaal': "Normaal toch? Het was gewoon leuk"

09-06-2015 14:52
5

Ronald Koeman vindt dat er niet te zwaar moet worden getild aan de plagerige uitspraken van Gerard Piqué tijdens de huldiging van FC Barcelona. De verdediger sneerde naar Real Madrid.

Piqué bedankte zondagavond in een vol Camp Nou iedereen van Barça, maar vooral Kevin Roldán, de Colombiaanse zanger die optrad bij het feestje van Cristiano Ronaldo eerder dit seizoen. "Dankzij jou is dit allemaal begonnen", schaterde de Catalaan, die daarmee veel stof deed opwaaien.

Koeman keek naar de festiviteiten bij zijn oude club en kon wel lachen om de opmerking van Piqué. "Het was niet respectloos of wat dan ook", aldus de huidige manager van Southampton tegen Marca. "Deze dingen kunnen gebeuren. Na het winnen van een treble kun je dat in alle euforie zeggen, dat is normaal toch? Het was gewoon leuk."

In gesprek met de Spaanse krant was Koeman ook lovend over Lionel Messi. "Hij is de beste voetballer aller tijden. We kunnen wel praten over Pelé, Cruijff en Maradona, maar niemand was zo beslissend als Messi. Hij is de beste."