'Go Ahead Eagles heeft beste papieren voor spits van Rotterdammers'
Gladon naar Deventer?

'Go Ahead Eagles heeft beste papieren voor spits van Rotterdammers'

09-06-2015 20:37
2

Paul Gladon liep met Sparta Rotterdam de play-offs mis, maar mag alsnog hopen op een avontuur in de Eredivisie. De spits van de club uit Rotterdam geniet interesse van meerdere clubs.

Hoewel hij mag hopen op een avontuur in de Eredivisie, is het Go Ahead Eagles dat de beste papieren lijkt te hebben. Die club wil namelijk op zeer korte termijn zaken doen met Gladon en diens zaakwaarnemer, meldt Voetbal International dinsdag aan het eind van de middag.

Go Ahead Eagles denkt Gladon goed te kunnen gebruiken om een terugkeer in de Eredivisie te realiseren, hij zou voor de Deventenaren de ideale spits zijn. Glynor Plet bleek dit seizoen immers geen potten te kunnen breken en Marnix Kolder speelt komend seizoen op de velden van FC Emmen.

Naast Go Ahead Eagles hebben ook NAC Breda, NEC, De Graafschap en Roda JC Kerkrade interesse in de spits. Datzelfde geldt voor PEC Zwolle en SC Cambuur, maar zij zien Gladon voor nu niet als potentiële eerste spits. Volgende week lijkt Gladon een beslissing te gaan nemen, meldt VI ten slotte.