'Te dure Clasie kan fluiten naar Bundesliga; Duitsers gaan voor Barça-middenvelder'
Clasie moet naar verluidt achttien miljoen kosten

'Te dure Clasie kan fluiten naar Bundesliga; Duitsers gaan voor Barça-middenvelder'

12-06-2015 21:07
10

Jordy Clasie aast deze zomer op een transfer naar een Europese topcompetitie. Southampton heeft de Feyenoord-captain op een lijstje staan en ook Schalke 04 zou in de markt zijn voor de Oranje-international.

Duitse media melden vrijdag echter dat Schalke momenteel de voorkeur geeft aan andere kandidaten. De vraagprijs die Feyenoord in gedachten heeft voor de middenvelder - naar verluidt minimaal achttien miljoen euro - is de Bundesliga-club veel te gortig. Schalke liep afgelopen seizoen plaatsing voor de lucratieve Champions League mis en heeft simpelweg niet de middelen om dergelijke transfersommen te betalen.

Wedden

Meer odds

Een 'goedkoop' alternatief voor Clasie was Sami Khedira, maar de transfervrije middenvelder van Real Madrid tekende deze week een contract bij Juventus. Inmiddels hebben Die Königsblauen contact gelegd met FC Barcelona. Daar staat Alex Song (rechts op de foto) op de nominatie om verkocht te worden. De Kameroener speelde afgelopen jaargang op huurbasis bij West Ham United en staat ook in de belangstelling van onder meer Everton, Tottenham Hotspur en diverse clubs uit Italië. Zijn prijskaartje: acht miljoen euro.