PSV ziet aanvaller na tien jaar vertrekken: Kijk maar naar Promes en Antonia
Go Ahead haalt aanvaller

PSV ziet aanvaller na tien jaar vertrekken: "Kijk maar naar Promes en Antonia"

17-06-2015 17:31

Go Ahead Eagles heeft in Elvio van Overbeek een nieuwe speler vastgelegd. Het 21-jarige talent komt over van PSV. De rechtsbuiten tekent in Deventer een contract voor twee jaar met een optie op nog een jaar. Dat meldt de club zelf via de officiële kanalen.

Van Overbeek had een aflopend contract bij PSV en schermde met de interesse van onder andere NAC Breda. Van Overbeek koos uiteindelijk voor Go Ahead. "Hier had ik het beste gevoel. Ik heb goede gesprekken gehad, woensdag nog met trainer Dennis Demmers, daarna was de keuze niet zo moeilijk meer. Ik zocht de beste klik en heb die gevonden."

De aanvaller wijst naar bekende spelers die via de Overijsselse ploeg een stapje hogerop konden zetten. "Kijk maar naar jongens als Quincy Promes en Jarchinio Antonia. Die hebben destijds de juiste stap gezet en zijn vervolgens weer hogerop gekomen. Dat wil ik ook. Go Ahead bewijst al heel lang dat jonge spelers hier in Deventer kunnen doorgroeien."

Go Ahead omschrijft Van Overbeek als 'een snelle en attractieve buitenspeler die voor veel dreiging zorgt'. Voorzitter Edwin Lugt is in zijn nopjes met het aantrekken van de PSV’er. "We zijn er wederom in geslaagd een talent voor een langere periode aan ons te binden."