Heracles bevestigt nieuwe transfer: Meerdere malen in het shirt van Oranje

Heracles bevestigt nieuwe transfer: "Meerdere malen in het shirt van Oranje"

Gepubliceerd: vrijdag 19 juni 2015 om 10:04vr 19-06-2015 om 10:04

Heracles Almelo heeft zich officieel verzekerd van de komst van Peter van Ooijen. De 23-jarige middenvelder komt over van Go Ahead Eagles en tekent een tweejarig contract.

Heracles bevestigt vrijdagochtend de transfer, die al even in de lucht hing. In het tweejarige contract van Van Ooijen is een optie voor een extra jaar opgenomen. De middenvelder genoot zijn opleiding bij PSV en degradeerde het afgelopen seizoen uit de Eredivisie met Go Ahead, waar hij een jaartje speelde.

"Peter is een technische speler, een middenvelder die bovendien tweebenig is", motiveert Nico-Jan Hoogma op de clubsite. "Daarnaast heeft hij meerdere malen in verschillende leeftijdscategorieën het shirt van Oranje vertegenwoordigd."

Van Ooijen is blij met de kans in Almelo. "Na een positief gesprek met de clubleiding en trainer John Stegeman heb ik vrij snel mijn keuze gemaakt om bij Heracles Almelo te komen spelen. De club, visie, supporters maar ook vooral de kwaliteit van de selectie spreekt mij enorm aan. Ik zal er alles aan doen om mijn waarde voor Heracles Almelo te laten zien op het veld in het nieuwe stadion met de fantastische supporters die bij Heracles Almelo rondlopen."

Plaats een reactie

justinhafc +2814
vrijdag 19 juni 2015 om 12:03
Gaat snel zo, top!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws