Guidetti overtuigt wéér zoekende subtopper met 'te gekke statistieken'
"Hij houdt van Italië"

Guidetti overtuigt wéér zoekende subtopper met 'te gekke statistieken'

19-06-2015 11:38
5

John Guidetti blijft 'hot' op de transfermarkt. Het aantal geïnteresseerde clubs groeit met de dag en sinds deze week is ook SS Lazio serieus in de markt.

De club van Stefan de Vrij en Edson Braafheid is op zoek naar een nieuwe spits, die de concurrentiestrijd aan kan gaan met Miroslav Klose. Robin van Persie werd aanvankelijk genoemd, maar Lazio, dat volgend seizoen uitkomt in de Champions League, zoekt het inmiddels een categorie lager. Guidetti is net als Alexandre Pato en Fabio Borini in beeld.

De Zweed, die ook in de gaten wordt gehouden door onder meer het Turkse Trabzonspor en nu actief is op het jeugd-EK met zijn geboorteland, heeft als voordeel dat hij over twee weken transfervrij is. Het contract van Guidetti loopt af en daardoor is hij transfervrij op te pikken.

Naast Lazio zou ook Hellas Verona interesse hebben. "Hij houdt van Italië", laat zaakwaarnemer Carlo Cavalleri weten aan Di Marzio. "Iedereen moet echter weten dat deze jongen wordt begeerd door heel Europa. Lazio en Verona maken kans, maar er is ook belangstelling uit Engeland en Duitsland. Guidetti heeft te gekke statistieken."