'Achttienvoudig international kan zich opmaken voor avontuur bij Notts County'

'Achttienvoudig international kan zich opmaken voor avontuur bij Notts County'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juni 2015 om 23:20vr 19-06-2015 om 23:20

Gill Swerts kan de overstap maken naar Engeland. Notts County heeft interesse in de verdediger, die afgelopen seizoen onder contract stond bij NAC Breda. Swerts (32) is transfervrij. 

Bij Notts County staat Ricardo Moniz aan het roer. De Nederlandse oefenmeester kent Swerts nog van de Nederlandse velden. Nottingham Post schrijft dat de Belg, die achttien interlands speelde voor zijn vaderland, bij de club uit de League Two in aanmerking komt voor een contract. Bij NAC heeft Swerts officieel nog een verbintenis tot 1 juli, maar hij kreeg enige tijd terug al te horen dat er voor hem geen toekomst is in Breda. 

Eerder diende Swerts clubs als ADO Den Haag, AZ en Vitesse. De dertiger liet onlangs weten dat hij openstaat voor een avontuur in het buitenland. "Ik leef in onzekerheid. In heel wat landen is het financieel minder en als vrije speler zit je niet meer in een luxepositie. Velen werken met kleinere selecties en ben je op 28 a 29 jaar al versleten. Er is belangstelling geweest uit Saoudi-Arabië, maar toen mocht ik niet vertrekken", aldus Swerts tegenover Het Laatste Nieuws. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws