'Twee andere Ajacieden volgen voorbeeld van Zivkovic en trekken naar Tilburg'

'Twee andere Ajacieden volgen voorbeeld van Zivkovic en trekken naar Tilburg'

Gepubliceerd: maandag 22 juni 2015 om 07:10ma 22-06-2015 om 07:10

Richairo Zivkovic is niet de enige Ajacied die aankomend seizoen voor Willem II speelt. De aanvaller heeft de knoop doorgehakt en gekozen voor de Tilburgers. In zijn kielzog volgen Ruben Ligeon en Lesly de Sa.

Het Brabants Dagblad meldt maandag vroeg in de ochtend dat ook Ligeon en De Sa akkoord zijn en naar Willem II verkassen. Ajax kan volgens het medium pas later met het nieuws naar buiten komen, omdat het een beursgenoteerd bedrijf is.

Niet alleen zal gemeld worden dat het Ajax-drietal op huurbasis voor de Tricolores gaat spelen, want ook de terugkeer van Mitchell Dijks naar Ajax is definitief. Alleen bij De Sa zijn er 'nog wat mitsen en maren'. De verwachting is dat het niet veel problemen gaat opleveren en de deal rondkomt.

Willem II heeft door de huur van Zivkovic en De Sa ineens extra aanvallende stootkracht. Een impuls voor de aanval was ook hard nodig nu Terell Ondaan geblesseerd is en Samuel Armenteros, Ben Sahar en Charlton Vicento wegvallen.

Plaats een reactie

maandag 22 juni 2015 om 07:23
Eindelijk Dijks dan binnen. Toch vind ik Ligeon niet veel minder dan vRhijn. Die man moet komend seizoen echt een keer gaan vlammen want je kan em bijna geen talent meer noemen.
Vind ik leuk
wattenstaafje +24178
maandag 22 juni 2015 om 07:56
Van Rhijn mag je geen talent meer noemen, als het er dit seizoen nog niet uitkomt....
Vind ik leuk
Grijns. +118
maandag 22 juni 2015 om 08:49
Gaat willem ll komend seizoen dan ook volgens de ajax filosofie spelen?
Vind ik leuk
maandag 22 juni 2015 om 08:53
Allemaal prima voetballers voor Willem 2,, kan wederom een leuk seizoen worden in Tilburg.
Vind ik leuk
maandag 22 juni 2015 om 16:33
Het is jammer dat Ajax Zivkovic heeft verhuurd. Ik vind het een brevet van onvermogen van de Ajax staf dat ze hem niet aan het voetballen hebben gekregen. Pure kapitaalvernietiging.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws