'Jupiler League-club houdt Bolton angstvallig in de gaten na aanhoudende interesse'
Engelse club hoopt op Nederlander

'Jupiler League-club houdt Bolton angstvallig in de gaten na aanhoudende interesse'

22-06-2015 18:54
1

Bolton Wanderers heeft nog altijd goede hoop dat verdediger Nick Kuipers op korte termijn de overstap maakt van MVV naar Bolton Wanderers. De 22-jarige verdediger tekende onlangs nog een contractverlenging bij de Limburgse club.

Bij de club uit het Championship is Kuipers volgens The Burnden Aces al lang in beeld als versterking van de ploeg van trainer Neil Lennon. In januari liep Kuipers nog stage bij Bolton. Een overgang leek van de baan toen de verdediger zijn verbintenis met twee jaar verlengde, maar het Engelse medium denkt dat een transfer nog steeds in de lucht hangt.

The Burnden Aces beroept zich op een artikel in The Sun dat Kuipers voor dezelfde prijs kan vertrekken bij MVV als dat Bolton eerder dit jaar overeen kwam. Bolton denkt dat een transfer nog voor het begin van de voorbereiding afgerond kan worden.

De Engelse ploeg vertrekt volgende maand naar Oostenrijk voor een trainingskamp. Kuipers maakte in het seizoen 2010-2011 zijn debuut voor de Maastrichtse club en scoorde twee keer in 122 duels voor MVV.