'Ajax dreigt met lege handen achter te blijven door curieus steekspel'

'Ajax dreigt met lege handen achter te blijven door curieus steekspel'

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2015 om 18:45di 23-06-2015 om 18:45

De zoektocht van Ajax naar een nieuwe aanvaller heeft dinsdagavond een curieuze afslag genomen. FC Midtjylland en Eintracht Frankfurt spelen daarin de hoofdrol.

Het is geen geheim dat Ajax zijn pijlen heeft gericht op Vaclav Kadlec van Frankfurt en Pione Sisto van Midtjylland. Frank de Boer, Marc Overmars en Jeroen Slop zijn sinds afgelopen weekend op het jeugd-EK in Tsjechië om het duo te bekijken en hebben namens de Amsterdamse club serieuze interesse.

Ajax wedt dus op twee paarden en gooit zichzelf daarmee in het diepe. Midtjylland heeft immers óók belangstelling voor Kadlec, die onder contract staat in Duitsland. Sisto speelt op zijn beurt nog bij de Deense kampioen, die ook schermt met interesse van andere clubs voor de veelzijdige aanvaller. Dat meldt Tipsbladet dinsdagavond.

De kans bestaat daardoor dat Ajax met lege handen komt te staan na het aangekondigde steekspel rond Kadlec en Sisto. Midtjylland is bereid bijna drie miljoen euro neer te tellen voor de Tsjechische aanvaller, op het moment dat Sisto vertrekt. Het is nog niet bekend of Ajax van plan is de interesse snel te concretiseren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws