'Bayern heeft 20 miljoen euro over voor vervanger van Robben en Ribéry'

'Bayern heeft 20 miljoen euro over voor vervanger van Robben en Ribéry'

Gepubliceerd: woensdag 24 juni 2015 om 16:02wo 24-06-2015 om 16:02

Bayern München denkt na over een toekomst zonder Arjen Robben en Franck Ribéry. Beide sterspelers stonden het afgelopen jaar niet vaak samen op het veld en daar wil de Duitse recordkampioen iets aan doen.

De revalidatie van de Fransman duurt nog langer dan gepland en de Duitsers hebben voorlopig nog geen uitzicht op een terugkeer van de linksbuiten. Ook Robben stond in de tweede seizoenshelft langer naast dan op het veld. In de zoektocht naar vervangers voor het tweetal is Bayern uitgekomen in Kroatië.

De Duitse club heeft volgens het Kroatische Sportske Novosti interesse in Marko Pjaca. De vleugelaanvaller staat onder contract bij Dinamo Zagreb en wordt gezien als het grootste talent van het land. De twintigjarige Kroaat kan op beide flanken uit de voeten.

Om de aanvaller naar München te halen, wil Bayern een dubbeldeal sluiten. De Duitse club heeft twintig miljoen euro over voor de aanvaller, maar wil dan ook ploeggenoot en vleugelverdediger Jozo Simunovic halen. Dinamo Zagreb heeft nog niet gereageerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws