Fischer: Wie weet kan ik dan wél voor mijn kans gaan bij een grotere club
Verdediger maakt zich niet druk

Fischer: "Wie weet kan ik dan wél voor mijn kans gaan bij een grotere club"

24-06-2015 16:25
2

Sander Fischer zette afgelopen zondag met zijn contractverlenging bij Excelsior een punt achter speculaties over een vertrek. De verdediger en aanvoerder van de Rotterdammers maakt zich geen zorgen over zijn situatie.

Door de contractverlenging, die hem nog tot de zomer van 2016 in Kralingen houdt, is Fischer ook komend seizoen de aanvoerder van Excelsior. "De clubs die ik echt zag als een stap hogerop, meldden zich niet", zegt Fischer tegen Voetbal International. "Of ze wilden nog wachten. En dan moet je eerlijk naar jezelf zijn. Dan teken ik met liefde en plezier nog een jaar bij op Woudestein."

Voor zijn toekomst is Fischer niet bang. Afgelopen seizoen was pas zijn eerste jaar in de Eredivisie. Daarvoor kwam hij telkens in de Jupiler League uit voor drie verschillende clubs. "Ik ben pas 26 jaar en kan nog steeds een aantal stappen maken. En dat hoop ik dit seizoen weer te kunnen laten zien. Wie weet kan ik over een jaar dan wél voor mijn kans gaan bij een grotere club."

De 26-jarige verdediger is het eens met de doelstelling van de club om de vijftiende plaats van afgelopen seizoen met in ieder geval één plaats te verbeteren. "Waarom zou ons dat niet lukken? Hoe prachtig afgelopen seizoen ook was voor ons; er zijn altijd punten voor verbetering vatbaar."