NAC loopt blauwtje bij gewilde goaltjesdief, Heerenveen maakt nog kans

NAC loopt blauwtje bij gewilde goaltjesdief, Heerenveen maakt nog kans

25-06-2015 00:05
4

NAC Breda heeft in de zoektocht naar een spits een tegenvaller te verwerken gekregen. Cas Peters, vorig seizoen goed op dreef bij FC Emmen, heeft de aanbieding van de Bredanaars naast zich neergelegd, weet VoetbalPrimeur.

De 22-jarige Peters scoorde in het voorbije Jupiler League-seizoen 22 keer. Reden genoeg voor NAC om in actie te komen. Peters ziet echter geen brood in een avontuur in het Rat Verlegh Stadion. Hij vond de aanbieding van NAC financieel niet aantrekkelijk genoeg, blijkt uit informatie van deze site. 

Dat is goed nieuws voor onder meer sc Heerenveen, bij wie Peters ook op het lijstje staat. Technisch directeur Hans Vonk wilde de interesse in Peters vorige week nog niet bevestigen. De Friezen zijn echter wel op zoek naar een vervanger van Mark Uth, die zo goed als zeker naar TSG 1899 Hoffenheim vertrekt. Alleen de officiële bekendmaking van die transfer is nog uitgebleven.

Peters weet dat er genoeg interesse in hem is. "Er zitten hele mooie clubs bij. Het is best een lastige afweging. Mijn gevoel moet allereerst goed zijn natuurlijk, maar ik wil ook het idee hebben dat ik veel aan spelen toekom", zei hij eerder tegen RTV Drenthe.

Update 9:15 uur: op Twitter ontkent Peters al een aanbieding afgeslagen te hebben, zonder daarbij de naam van NAC Breda te noemen. 'Heb nog helemaal nergens nee op gezegd', schrijft hij op het sociale medium. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie