'Nummer twaalf van Spanje kaapt Mexicaanse buitenkansje weg voor neus PSV'
Verdediger mogelijk naar Spanje

'Nummer twaalf van Spanje kaapt Mexicaanse buitenkansje weg voor neus PSV'

25-06-2015 18:39

PSV tast mis bij Karim Rekik en is van plan een aantal verdedigers uit de jeugdopleiding de kans te geven in de voorbereiding. Dat kan de Eindhovense club weleens duur komen te staan.

Als de jeugdige alternatieven voor Rekik niet voldoen, gaat technisch directeur Marcel Brands weer de transfermarkt op. Diego Reyes was de eerste keus in Eindhoven, werd ook als huurling aangeboden door zijn club FC Porto, maar PSV weigerde. Real Sociedad lijkt de verdediger nu weg te kapen.

Wedden

Meer odds

David Moyes ziet wel brood in Reyes. De trainer van de nummer twaalf van het afgelopen Primera División-seizoen heeft behoefte aan nieuwe mandekkers en de Mexicaan past perfect in de profielschets, schrijft Marca. De eerste gesprekken tussen Porto en Real staan voor volgende week op de agenda.

Het Spaanse sportmedium meldt dat ook PSV nog in de markt is voor Reyes. De Eindhovenaren moeten waarschijnlijk snel toeslaan, anders is het buitenkansje verkeken.

Reyes speelt sinds de zomer van 2013 in Portugal, maar komt nauwelijks aan de bak. In de Champions League-kwartfinale tegen Bayern München kreeg hij een spaarzame kans, maar die hielp hij eigenhandig om zeep. Als invaller werd hij in de tweede helft weer naar de kant gehaald.