Heerenveen mikt op dubbele transfer: Voor ons is dat namelijk geen vraag

Heerenveen mikt op dubbele transfer: "Voor ons is dat namelijk geen vraag"

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2015 om 12:25vr 26-06-2015 om 12:25

SC Heerenveen is in de zoektocht naar een opvolger van Kristoffer Nordfeldt bij een oude bekende uitgekomen. Agil Etemadi is op het verlanglijstje van de Friezen verschenen, zo wordt bij Almere City FC bevestigd.

Via oud-voorzitter Riemer van der Velde heeft Heerenveen zelfs al stappen ondernomen om een transfer tot stand te laten komen. "Riemer belde of er te praten valt over een eventuele overgang. Daar hebben wij 'nee' op geantwoord", zegt City-voorzitter Arie van Eijden tegen Dichtbij

Het is dus nog maar de vraag of die transfer er ook van komt. "Agil staat nog bij ons onder contract en hij is voor ons van waarde. Mocht het tot een overgang komen dan is een transfersom normaal, maar daar hebben we het niet over gehad. Voor ons is dat namelijk geen vraag."

Heerenveen kan in de besprekingen ook direct het onderwerp Tim Receveur aansnijden. De 23-jarige middenvelder staat eveneens op het lijstje van de eredivisionist. "Ik weet dat er behalve deze concrete vraag van Heerenveen ook belangstelling is voor Tim", zegt zaakwaarnemer Zabih Etemadi, die een dubbele transfer niet uitsluit.

"Natuurlijk, beide staan nog onder contract, maar misschien zit een transfersom er wel in en kan City er nog iets aan overhouden. Aan het einde van dit seizoen lopen ze namelijk gratis weg. Ik denk dat beide de stap naar de Eredivisie toch kunnen maken en er is ook interesse. Het is jammer dat ze die stap niet nu kunnen maken, maar ook een bevestiging dat beide goed bezig zijn."

Receveur speelde inmiddels 59 wedstrijden voor Almere, nadat hij eerder tot 31 optredens namens AGOVV was gekomen. De 28-jarige Etemadi wist in Heerenveen nooit door te breken, maar is via FC Emmen, SC Veendam, FC Groningen en Tractor Sazi nu één jaar eerste doelman van Almere City.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws