'Ajax-target staat voor week van zijn leven: ook Dortmund wordt concreet'

'Ajax-target staat voor week van zijn leven: ook Dortmund wordt concreet'

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2015 om 12:08vr 26-06-2015 om 12:08

Pione Sisto staat voor de week van zijn leven. De door Ajax begeerde aanvaller speelt zaterdag met Denemarken onder 21 de halve finale op het EK in Tsjechië. Vervolgens maakt hij ook binnen een week bekend waar hij zijn toekomst vervolgt.

Dat meldt Ekstra Bladet vrijdag. Het is zeker geen uitgemaakte zaak dat Sisto in het voordeel van Ajax kiest, want naast FC Porto heeft nu ook Borussia Dortmund serieuze belangstelling voor het twintigjarige talent.

Thomas Tuchel, trainer van Dortmund, heeft Sisto inmiddels bekeken en ook sportief directeur Michael Zorc zag hem al meerdere keren aan het werk. Het talent kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten, maar komt het beste tot zijn recht op de flanken.

Sisto meldde eerder al dat hij na het EK een knoop doorhakt. De finale van het toernooi vindt dinsdag plaats en de Deen heeft daarna dus niet lang meer nodig om een beslissing te nemen. Dat is goed nieuws voor Ajax, dat in juli de eerste Champions League-wedstrijd op het programma heeft staan. FC Midtjylland vraagt naar verluidt zeven miljoen euro voor zijn vertrek.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws