Zivkovic blaast hoog van de toren als Ajax-huurling bij Willem II: Of een 3, haha
Trio van Ajax dit jaar bij Willem II

Zivkovic blaast hoog van de toren als Ajax-huurling bij Willem II: "Of een 3, haha"

27-06-2015 08:03
8

Willem II haalde onlangs drie huurlingen op bij Ajax: Richairo Zivkovic, Ruben Ligeon en Lesly de Sa. Het kan twee kanten op volgens trainer Jurgen Streppel.

Is het een voordeel? "Dat kan, maar het kan ook een nadeel zijn", zegt de oefenmeester in het Brabants Dagblad. In ieder geval is duidelijk dat de spelers elkaar kennen. "Ze weten van elkaar hoe ze voetballen." Maar het moet geen Ajax-kliek worden: "De kracht van Willem II is dat we één team zijn. Het kan schadelijk zijn als ze continu samenklitten. Maar als staf kunnen wij dat in goede banen leiden natuurlijk."

Wedden

Meer odds

Streppel geeft in een ander stuk aan dat Willem II niet voor niks de Ajax-spelers kan huren. "Dat wij nu drie spelers van Ajax kunnen huren heeft er ook mee te maken dat wij ongeveer hetzelfde spelletje spelen. Met echte vleugelspitsen", vertelt de trainer. Spits Zivkovic hoopt op veel goede voorzetten van die vleugelspitsen, want hij heeft een groot doel voor ogen: in de dubbele cijfers geraken qua goals. Met een 2 vooraan? "Of een 3, haha", lacht Zivkovic.