Jans heeft er een optie bij in Zwolle: Voelt voor mij als een droom die uitkomt

Jans heeft er een optie bij in Zwolle: "Voelt voor mij als een droom die uitkomt"

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2015 om 16:48ma 29-06-2015 om 16:48

PEC Zwolle heeft zich maandag versterkt met Kingsley Ehizibue. Het twintigjarige talent tekende zijn eerste profcontract in Overijssel, voor twee jaar.

Ehizibue doorliep de jeugdopleiding van PEC en mag zich vanaf dit seizoen dagelijks melden op de trainingen van trainer Ron Jans (foto). Hij maakte vorig seizoen in de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg zijn debuut voor PEC Zwolle. In totaal kwam hij in vier officiële duels in actie.

"Het is erg fijn dat PEC Zwolle toekomst in mij ziet en dat ik hier de kans krijg om mij verder door te ontwikkelen. Als jeugdspeler droomde ik ervan om een profcontract af te dwingen. Dat dit nu ook is gelukt voelt voor mij als een droom die uitkomt", reageert Ehizibue op de clubsite. "De komende jaren streef ik er naar om een vaste waarde te worden."

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC, is in zijn nopjes. "Het is mooi dat er opnieuw een speler uit de eigen voetbalacademie doorstroomt naar de hoofdselectie van PEC Zwolle. Kingsley heeft vorig seizoen al ervaring opgedaan in de Eredivisie en krijgt in Zwolle de tijd om zich verder te ontwikkelen. We zijn blij dat hij bij PEC Zwolle blijft."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws