'Italiaanse grootmachten zetten Wijnaldum hoog op de scoutingslijst'
PSV'er Wijnaldum vertrekt waarschijnlijk

'Italiaanse grootmachten zetten Wijnaldum hoog op de scoutingslijst'

30-06-2015 07:01
3

PSV houdt al tijden sterk rekening met een vertrek van Georginio Wijnaldum. De aanvallende middenvelder kan én mag een transfer maken. Inmiddels voegen ook Italiaanse topclubs zich bij het rijtje geïnteresseerde clubs.

"Ik denk dat de kans vrij groot is dat Gini vertrekt", aldus Cocu tegenover De Telegraaf. "Aan de ene kant zou het lekker zijn als hij nog een jaar zou blijven, maar mocht hij niet blijven dan is het prettig om dat op tijd te weten, zodat we kunnen handelen", wenst de trainer. Een snel vertrek behoort tot de mogelijkheden, daar vele clubs interesse hebben.

Wedden

Meer odds

Zenit Sint-Petersburg meldde zich concreet met een bod, maar ook de namen van Paris Saint-Germain, Olympique Marseille, Sunderland, Newcastle United en AS Monaco doen in het geruchtencircuit de ronde.Naast de clubs uit Engeland, Frankrijk en Rusland zijn er nu ook Italiaanse clubs met interesse, zo meldt de krant. AC Milan en AS Roma hebben Wijnaldum hoog op de scoutingslijst gezet.

PSV ziet in Davy Pröpper een mogelijke vervanger. Ook Ibrahim Afellay is een optie. Maar de aanval heeft prioriteit bij PSV. Maxime Lestienne komt zo goed als zeker, terwijl de Eindhovenaren nog druk zijn met Gaston Pereiro van Nacional. AZ'er Steven Berghuis is een andere kandidaat.