Nederlandse verdediger in het nauw in Italië: 'Het is onzin, ik neem maatregelen'

Nederlandse verdediger in het nauw in Italië: 'Het is onzin, ik neem maatregelen'

30-06-2015 11:08
0

Jens Janse (28) ontkent op welke manier dan ook betrokken te zijn bij matchfixing. De Nederlandse verdediger, actief bij Serie B-club Ternana, wordt door de Italiaanse justitie verdacht van betrokkenheid bij matchfixing.

Dat meldt De Telegraaf dinsdag. Janse zou zijn omgekocht door de eigenaar van Catania, ook actief in de Serie B. Janse zou tijdens de wedstrijd tussen Catania en Ternana (2-0 winst Catania, red.) bij het tweede doelpunt opzettelijk een fout hebben gemaakt.

"Het is totale onzin", reageert de oud-speler van NAC Breda tegenover Voetbal International. "Ik ga maatregelen nemen tegen de mensen die mijn naam ten onrechte in een schadelijk daglicht brengen. Ik bekijk met mijn advocaat welke stappen ik kan nemen."

Janse neemt de zaak niet lichtzinnig op en is boos. "Ik ben niet eens verhoord, maar het hele verhaal wordt enorm groot gemaakt. Zo gaat dat in Italië. Iedereen denkt nu rare dingen over mij, zonder dat ze weten wat er aan de hand is. Uiteindelijk zal blijken dat ik onschuldig ben."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s