'Cillessen krijgt concurrentie van penaltykiller; goalie weigert contractverlenging'
Doelman heeft nog contract voor één jaar

'Cillessen krijgt concurrentie van penaltykiller; goalie weigert contractverlenging'

01-07-2015 17:17
11

Samir Handanovic staat voor een vertrek bij Internazionale. De Sloveneense goalie heeft nog een contract voor één jaar bij de Italiaanse topclub en weigert zijn handtekening te zetten onder een nieuwe verbintenis. 

Dat maakt de zaakwaarnemer van de keeper woensdag bekend. "We hebben de onderhandelingen gestaakt", vertelt Federico Pastorello aan FCInterNews. "Misschien gaan we in september weer praten, maar alleen als er verder geen interessante aanbiedingen langskomen."

De dertigjarige Handanovic, die in 2012 werd overgenomen van Udinese, wordt in Engelse media genoemd als één van de doelmannen die bij Manchester United op het lijstje staat als opvolger van David De Gea. Die vertrekt deze zomer naar alle waarschijnlijkheid naar Real Madrid. 

Handanovic staat in de Serie A bekend als een ware penaltykiller. Zo stopte de Sloveen in de eerste seizoenshelft van 2014/2015 liefst zes strafschoppen op rij namens Inter. De sluitpost is zoals bekend niet de enige naam die rondzingt op Old Trafford. Jasper Cillessen (Ajax) en Hugo Lloris (Tottenham Hotspur) zijn twee andere kandidaten voor manager Louis van Gaal.