Ajax-flirt kan niet wachten om aan de slag te gaan bij nieuwe club

Ajax-flirt kan niet wachten om aan de slag te gaan bij nieuwe club

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2015 om 15:07do 02-07-2015 om 15:07

Ryan Babel gaat zijn carrière in de Verenigde Arabische Emiraten van nieuwe impulsen voorzien. De inmiddels 28-jarige aanvaller heeft voor twee jaar getekend bij Al Ain en staat te popelen om zijn eerste stappen op het veld te zetten.

De afgelopen twee seizoenen droeg hij het shirt van het Turkse Kasimpasa, waar hij samenspeelde met onder meer oud-AZ-speler Ryan Donk. In een eerder stadium liet Babel nog meerdere malen doorschemeren een terugkeer naar Ajax wel te zien zitten, maar uiteindelijk koos hij voor een avontuur in het MIdden-Oosten. 'Ik kijk ernaar uit', laat de ex-Ajacied via zijn Instagram-account weten. 'Ik wil mijn vorige club Kasimpasa bedanken voor het vertrouwen en het geloof in mij. Ik wens jullie al het goeds. Maar bovenal wil ik ale mensen bedanken die me al die jaren gesteund hebben. Dat waardeer ik.'

Een langer verblijf in Turkije behoorde ook tot de mogelijkheden, aangezien Besiktas interesse toonde in de 42-voudig international van Oranje. Naast zijn periode in Ajax stond hij ook onder contract bij Liverpool en het Duitse 1899 Hoffenheim.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws