Manchester United neemt afscheid van overbodige aanvaller: zondag keuring
Turken betalen acht á negen miljoen

Manchester United neemt afscheid van overbodige aanvaller: zondag keuring

02-07-2015 22:59

Nani is bijna speler van Fenerbahçe. De Turkse topclub maakt donderdag bekend dat de onderhandelingen met Manchester United over de vleugelaanvaller in volle gang zijn. Zondag wordt de Portugees medisch gekeurd. 

In Engeland werd er al enige tijd gesproken over een naderende transfer van Nani naar Istanbul. De dribbelaar, afgelopen seizoen op huurbasis actief bij Sporting Portugal, is overbodig verklaard door United-manager Louis van Gaal. Fenerbahçe betaalt acht á negen miljoen euro voor de international. 

Wedden

Meer odds

Nani (28) stond sinds 2007 onder contract op Old Trafford. United legde acht jaar terug liefst 25 miljoen euro neer voor hem. Met name de laatste seizoenen kwam Nani steeds minder aan spelen toe in de Premier League. Fenerbahçe gaat de Portugees volgens Turkse media een jaarsalaris van vier miljoen euro betalen. In Engeland had de aanvaller nog een contract tot medio 2018. 

Volgens geruchten heeft Fenerbahçe óók een oogje op een andere speler van United. Robin van Persie zou in de belangstelling staan van de drievoudig landskampioen. Besiktas heeft eveneens een oogje op de Oranje-spits.