Ajax en PSV verliezen door broodheer strijd om aanvallend transferdoelwit

Ajax en PSV verliezen door broodheer strijd om aanvallend transferdoelwit

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2015 om 09:38za 04-07-2015 om 09:38

Vaclav Kadlec mag van zijn club Eintracht Frankfurt niet vertrekken. De Tsjechische buitenspeler speelde prima op het EK onder-21 en trok de aandacht van enkele clubs, waaronder Nederlandse topclubs.

Ajax aast op zijn diensten, terwijl PSV in het verleden al bijna zaken deed met Kadlec en Eintracht. Armin Veh, de trainer van de Duitsers, staat een transfer van Kadlec niet toe. "Kadlec blijft", zo klonken zijn duidelijke woorden als zijnde fel statement in Wiesbadener Kurier.

Eintracht startte afgelopen woensdag aan de voorbereiding op het seizoen 2015/'16, maar Kadlec was nog niet aanwezig op de eerste oefensessie. Hij krijgt van de club langer vrij door zijn deelname aan het EK onder-21, dat uiteindelijk door Zweden werd gewonnen.

Tijdens het toernooi was Ajax aanwezig om Kadlec in actie te zien en over een mogelijke transfer te praten. Maar de 23-jarige speler blijft waar hij is. In 2013 nam Eintracht hem voor 3,2 miljoen euro over van Sparta Praag. Na een sterk begin zakte Kadlec terug en in de tweede seizoenshelft van afgelopen seizoen speelde de buitenspeler op huurbasis voor zijn oude club Sparta Praag.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws