Aanvoerder heeft geen trek in Jupiler League: Vrijwel uitgesloten dat ik blijf
Aanblijven van Naah is onwaarschijnlijk

Aanvoerder heeft geen trek in Jupiler League: "Vrijwel uitgesloten dat ik blijf"

04-07-2015 20:20

NAC Breda  presenteerde zaterdagmiddag Danny Verbeek als versterking. Tegenover de komst van de aanvaller staat zo goed als zeker het vertrek van Dirk Marcellis en Elson Hooi. 

Marcellis (foto) heeft op dit moment geen contract in Breda, maar loopt nog wel rond bij de ploeg van trainer Robert Maaskant. Afgelopen seizoen sloot de oud-speler van AZ en PSV in de winterstop aan bij de Brabanders, die aan het einde van de rit uit de Eredivisie degradeerden. 

"Dat ik blijf, is vrijwel uitgesloten", laat Marcellis zaterdag weten. De rechtspoot houdt voorlopig zijn conditie op peil bij NAC en wacht de belangstelling van andere clubs rustig af. 

Omroep Brabant weet te melden dat aanvaller Elson Hooi - zaterdag één van de uitblinkers in het oefenduel met Madese Boys (10-0) - voor een vertrek uit het Rat Verlegh Stadion staat. SC Cambuur zou een gegadigde zijn voor de vleugelaanvaller. 

Maaskant liet weten dat het nog maar zeer de vraag is of Divine Naah komend seizoen te bewonderen is bij De Parel van het Zuiden. In de tweede competitiehelft van 2014/2015 werd de middenvelder gehuurd van Manchester City; de Engelse grootmacht wil hem komend seizoen liever in actie zien op een hoger niveau.