Update: 'Wijnaldum in gesprek met Engelsen voor volgende miljoenentransfer PSV'

Update: 'Wijnaldum in gesprek met Engelsen voor volgende miljoenentransfer PSV'

Gepubliceerd: zondag 5 juli 2015 om 12:11zo 05-07-2015 om 12:11

Sunderland en Newcastle United voeren een verhitte strijd om de handtekening van Georginio Wijnaldum, meldt Sunday People. De boulevardkrant gelooft dat de aanvallende middenvelder van PSV ongeveer twintig miljoen euro moet kosten.

Van de twee clubs zou Newcastle de beste papieren hebben. The Magpies hebben onlangs Steve McClaren, voormalig trainer van FC Twente, gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer en zijn van plan om aartsrivaal Sunderland te slim af te zijn. McClaren kent Wijnaldum nog uit zijn tijd in de Eredivisie en heeft de PSV-captain hoog zitten.

Dick Advocaat is de manager van Sunderland en hoopt zijn landgenoot te verleiden tot een overstap naar The Black Cats. Aanvankelijk leek Sunderland ook de beste papieren te hebben, waardoor Newcastle een flinke transfercoup kan plegen. Nu Wijnaldum de voorkeur zou geven aan een stap naar Newcastle, kijkt Sunderland verder. Advocaat en consorten willen zich versterken met Aiden McGeady van Everton.

Update 12:11 uur
Newcastle United zou in gesprek zijn met het kamp-Wijnaldum om een transfer rond te maken, zo meldt The Chronicle. De club van McClaren hoopt de Oranje-international op korte termijn te verwelkomen, maar er zijn nog wat plooien die de partijen moeten gladstrijken.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws