Update: Fenerbahçe krijgt groen licht van medische staf en maakt fans blij
Portugees komt aan in Istanbul

Update: Fenerbahçe krijgt groen licht van medische staf en maakt fans blij

06-07-2015 14:28
6

Fenerbahçe gaat zich versterken met Luis Nani. De Portugees komt over van Manchester United, waar hij over het hoofd werd gezien door Louis van Gaal.

De Nederlandse manager verhuurde Nani vorig seizoen aan Sporting Portugal en zette hem onlangs op de lijst met spelers die definitief mogen vertrekken. Fenerbahçe sloeg vervolgens toe. De 28-jarige aanval arriveerde zondagavond op het vliegveld van Istanbul.

Fenerbahçe kondigde eerder op de zondag al aan dat de onderhandelingen met Nani zijn opgestart en dat lieten de fans zich geen twee keer vertellen. In totaal 2000 supporters hadden zich verzameld om de aanstaande versterking welkom te heten.

Nani ondergaat maandagochtend een medische keuring zal zich naar verwachting voor drie jaar aan Fenerbahçe verbinden. Met de transfer groeit de kans op speelminuten voor Memphis Depay, die komend seizoen debuteert op Old Trafford.

Update 14:28: Nani mag zich officieel speler van Fenerbahçe noemen. De Portugese aanvaller doorstond maandagmiddag zonder problemen de medische keuring en dus staat niets een transfer naar Turkije meer in de weg. Fenerbahçe maakt op de clubsite melding van zijn komst. Nani komt over van Manchester United, waar hij geen uitzicht had op speelminuten. Hij kost zes miljoen en wordt om 18:00 uur gepresenteerd.