Herrie in de tent bij Heracles: Als ik in Almelo blijf, dan wil ik spelen
Speler heeft nog doorlopend contract

Herrie in de tent bij Heracles: "Als ik in Almelo blijf, dan wil ik spelen"

06-07-2015 22:17
5

Dennis Telgenkamp weigert nog een heel seizoen op de bank plaats te nemen bij Heracles Almelo. De doelman verloor in de slotfase van het afgelopen seizoen zijn basisplaats aan Bram Castro en lijkt ook nu met een reserve-rol genoegen te moeten nemen. 

De 28-jarige goalie bleef tijdens de eerste oefenwedstrijd van Heracles negentig minuten lang langs de kant. Castro mocht één helft spelen van trainer John Stegeman, jonkie Renze Fij werd ook de wei ingestuurd. 

Wedden

Meer odds

"Als ik in Almelo blijf, wil ik spelen", vertelt Telgenkamp aan TC/Tubantia. "En dat bedoel ik niet verkeerd naar de rest toe. Ik snap dat Renze een stap wil maken en bij de selectie wil komen en Bram heeft het goed gedaan."

"En niemand heeft zekerheid in het voetbal. Maar in Almelo is de kans heel klein dat ik ga spelen en dan moet je je afvragen of de oplossing niet ergens anders ligt. Ik heb nog een doorlopend contract en zou het jammer vinden als het binnenkort voorbij is met mij en Heracles. Maar ik heb al zoveel jaren gestreden om de tweede plek, dat ik nu echt graag verder wil."

Stegeman reageerde ook op de kwestie rond de bankzitter. "Dennis is niet fit genoeg, daar moet hij aan werken. Bovendien hebben we drie keepers en wisselen we door. Voor mij staat de positie van Bram niet ter discussie. Die heeft het vorig seizoen fantastisch gedaan. Renze en Dennis zullen onderling uit moeten maken wie de tweede doelman wordt. Ze krijgen gelijke kansen."