'Aanstaande transfer van Alderweireld slecht nieuws voor speurend PSV'
In de winterstop ook al interesse

'Aanstaande transfer van Alderweireld slecht nieuws voor speurend PSV'

06-07-2015 22:47
3

Diego Reyes zou bij PSV in beeld zijn als versterking voor de defensie. De Eindhovenaren krijgen nu echter concurrentie voor de Mexicaan. Belgische media schrijven maandag dat Anderlecht achter de international aanzit. 

De Vlaamse topclub waagde in de afgelopen winterstop al eens een poging bij Reyes, die onder contract staat bij FC Porto. Destijds mocht de verdediger onder geen beding verhuurd worden door zijn Portugese werkgever.

Nu zou Porto wél open staan voor een tijdelijk vertrek van de 22-jarige stopper. De onderhandelingen zouden inmiddels al gaande zijn. Anderlecht is op zoek naar versterking voor de defensie, nu Chancel Mbemba zo goed als zeker lijkt te vertrekken uit Brussel. Hij staat op het punt om een contract te ondertekenen bij Atlético Madrid. 

De Spaanse grootmacht krijgt één dezer dagen een miljoenenbedrag binnen voor Toby Alderweireld. Die verkast op zijn beurt naar Tottenham Hotspur, zo lijkt het. Het is overigens nog niet zeker dat Reyes inderdaad naar Anderlecht verhuist. Ook onder meer Real Sociedad probeert de Mexicaan binnen te hengelen.