Portugese media: PSV heeft interesse in eenmalig Oranje-international
Eindhovenaren zoeken naar versterking op vleugels

Portugese media: PSV heeft interesse in eenmalig Oranje-international

07-07-2015 15:13
4

PSV kijkt nadrukkelijk om zich heen in de jacht naar versterking. De Eindhovenaren zijn volgens Portugese media gecharmeerd van Ola John.

PSV zoekt op zowel de rechter- als linkerflank versterking. Op links omdat Memphis Depay naar Manchester United vertrokken is, op rechts om de concurrentie met Luciano Narsingh aan te gaan. John, die bij Benfica weinig aan spelen toekomt, wordt als kandidaat gezien, meldt A Bola. Hij kan op beide flanken uit de voeten en voldoet daarom volledig aan het profiel.

De kans dat de regerend kampioen echter aanklopt bij Benfica, lijkt klein. In eerste instantie wordt ingezet op de komst van Maxime Lestienne en Gaston Pereiro. Als laatstgenoemde onhaalbaar blijkt, wordt vooral Steven Berghuis als alternatief gezien. Mogelijk staat John, die een goed salaris opstrijkt in Lissabon, nog wat lager op de wensenlijst.

Behalve PSV zouden ook Orlando City, Swansea City en Crystal Palace John op het wensenlijstje hebben staan. Het is niet voor het eerst dat A Bola John in verband brengt met PSV. Dat gebeurde begin mei ook al. Toen werd hij genoemd als vervanger van Depay. In dat geval zou hij het alternatief zijn van Lestienne.