Ex-Ajacied komt oude bekenden tegen in Rotterdam: ''Het moet niet gekker worden
"Het spel ligt mij veel meer"

Ex-Ajacied komt oude bekenden tegen in Rotterdam: ''Het moet niet gekker worden"

07-07-2015 15:21

Tom Overtoom hoopt volgend jaar een speler te zijn in de Eredivisie. Momenteel traint de 24-jarige middenvelder mee met Excelsior, waar hij een contract probeert te verdienen.

Tot nu toe heeft de Amsterdammer alleen nog maar ervaring in de Jupiler League. In de afgelopen jaren speelde Overtoom voor Sparta, BV Veendam en FC Volendam. Toch vindt hij dat hij thuishoort op het hoogste niveau. ''Ik denk dat ik meer op mijn plaats ben in de Eredivisie. Het spel ligt mij veel meer", vertelt Overtoom aan RTV Rijnmond.

Overtoom, die liefst twaalf jaar voor Ajax speelde maar nooit debuteerde, komt bij de ploeg van trainer Alfons Groenendijk twee oude bekenden tegen. Brandley Kuwas en Theo Timmermans waren afgelopen seizoen zijn ploegmaten bij Volendam. ''Het moet niet gekker worden. Dat is wel lekker dat je een paar jongens al kent. Maar ik ben verder goed opgevangen door de groep bij Excelsior. Veel jongens kende ik al, omdat ik wel eens tegen ze had gespeeld''.

Het is de verwachting dat Excelsior nog een middenvelder aan zal trekken deze zomer, aangezien Luigi Bruins waarschijnlijk de start van de competitie mist met een voetblessure.