'Magic Dick' over Oranje-international: Het is nog te vroeg
Sunderland heeft nog versterking nodig

'Magic Dick' over Oranje-international: "Het is nog te vroeg"

08-07-2015 16:28

Sunderland ontkwam afgelopen seizoen ternauwernood aan degradatie uit de Premier League. Volgens trainer Dick Advocaat kan de selectie van The Black Cats dan ook wel de nodige versterkingen gebruiken.

Advocaat zag tot dusver Sebastian Coates (Liverpool) en Adam Matthews (Celtic) naar Noord-Engeland komen. De coach verwacht echter dat de club de komende tijd nog meer nieuwe spelers aan zich zal binden. Jeremain Lens, Nicolas Lombaerts en Stewart Downing worden in de wandelgangen genoemd, maar Advocaat weigert tot dusver in te gaan op namen.

"We hebben meer concurrentie nodig in onze selectie. Met Coates en Matthews hebben we twee nieuwe spelers, maar hopelijk komt daar nog wat bij. Misschien hebben we nog drie of vier nieuwe aankopen nodig, maar het is te vroeg om op namen in te gaan”, aldus Advocaat in gesprek met The Chronicle. "Tot dusver is het stil op de transfermarkt, wat op zich best vreemd te noemen is."

Tegenover de komst van nieuwe spelers staat volgens Advocaat ook het vertrek van enkele selectieleden. "Er zullen zeker wat jongens vertrekken", besloot de coach.