Schreuder ziet perspectief: Eghan, Hölscher, Oosterwijk en Van der Heyden
Rust voor Schreuder

Schreuder ziet perspectief: "Eghan, Hölscher, Oosterwijk en Van der Heyden"

09-07-2015 09:12
2

Alfred Schreuder staat met plezier voor de groep. De trainer van FC Twente heeft bovendien weinig onrust ervaren de laatste dagen.

"Eigenlijk ervaren we relatieve rust, ondanks dat er veel gebeurt met al die transfers. Eind vorig seizoen was het erg onrustig, veel spelers waren in hun hoofd al bezig met andere clubs. Nog los van alle andere dingen die speelden. Nu zie ik dat jonge spelers hun kans ruiken. Denk aan Eghan, Hölscher, Oosterwijk en Van der Heyden", zegt de oefenmeester in TC Tubantia.

Wedden

Meer odds

Schreuder hoopt dat aan het einde van de voorbereiding alles nog net zo positief is. "Ik heb veel geleerd en ik heb natuurlijk ook nagedacht. De eerste week is me meegevallen, eigenlijk heb ik vooral erg genoten van wat ik zag. Wat ik wil is een zo goed en fris mogelijk Twente op de been krijgen, een elftal dat graag wil en perspectief heeft."

"Op dit moment merk ik dat iedereen rondom Twente begrijpt dat er een hoop is veranderd, we weten waar de club staat. Samen moet we er iets van maken", besluit Schreuder tegenover het regionale dagblad.