Sneijder ontvangt aanbieding: 'Ik wil eerst met mijn familie overleggen'
Middenvelder heeft kans op contract

Sneijder ontvangt aanbieding: 'Ik wil eerst met mijn familie overleggen'

15-07-2015 07:15
2

Rodney Sneijder weet nog niet of hij ingaat op de aanbieding van Dundee United. De middenvelder speelde dinsdag mee in de oefenwedstrijd van de Schotse club tegen AZ. De Alkmaarders wonnen die met 3-1.

Een kwartier voor tijd maakte Sneijder, die transfervrij is, zijn entree op het veld in Dirkshorn. "Het is pas mijn tweede dag in de voorbereiding", vertelt Sneijder aan RTV Noord-Holland. "Via mijn zaakwaarnemer en Pierre van Hooijdonk ben ik hier terecht gekomen. En het is Dundee United zo goed bevallen dat ze mij een aanbieding hebben gedaan. Ik heb gezegd dat ik daar over na ga denken. Ik wil eerst met mijn familie overleggen, gewoon even de tijd nemen."

Daarmee bevestigt Sneijder het nieuws van VoetbalPrimeur, dat maandagavond al meldde dat er een aanbieding lag. Tijdens zijn vakantie trainde Sneijder junior door met onder meer Ibrahim Afellay. Daardoor is hij nu fit. "Ik heb eigenlijk geen vakantie gehad, maar ik moest deze twee dagen wel wennen. Zeker aan het Schotse voetbal, maar het bevalt goed. Ik voel me hier gewaardeerd."