'Twente jaagt met Villarreal, Napoli en drie Bundesliga-clubs op toptalent'
Enschedeërs gelinkt aan verdediger

'Twente jaagt met Villarreal, Napoli en drie Bundesliga-clubs op toptalent'

15-07-2015 13:51
3

Het zijn drukke tijden in Enschede. FC Twente nam de laatste weken afscheid van Luc Castaignos, Andreas Bjelland en Cuco Martina en een klein deel van dat transfergeld wordt aangewend voor nieuwelingen.

Met Giorgos Katsikas (PAOK Saloniki) en Bruno Uvini (Napoli) kwamen al twee centrale verdedigers naar de Grolsch Veste. En daar blijft het mogelijk niet bij. Ted van Leeuwen, de nieuwe technisch directeur van Twente, is in Duitsland op een nieuw doelwit gestuit.

Het gaat om Jeremy Toljan, een twintigjarige verdediger van Hoffenheim. Dat meldt Bild woensdag. Twente wacht echter een zware dobber, want de club is zeker niet de enige gegadigde. In de Bundesliga hebben Eintracht Frankfurt, Hamburger SV en Werder Bremen hebben zich gemeld, evenals Kaiserslautern, Nürnberg, Sankt Pauli (2. Bundesliga), Napoli (Italië) en Villarreal (Spanje).

"We hebben niet veel zin om Jeremy te verkopen, maar bij een goed bod is het misschien bespreekbaar", reageert technisch directeur Alex Rosen. Het is de vraag of Twente dan nog kans maakt. Het is geen geheim dat de club weinig te besteden heeft.