'Kishna wil geen 'speeltje' worden, Raiola op hoofdlijnen akkoord met Italianen'
Ajax kan maar liefst drie miljoen euro tegemoet zien

'Kishna wil geen 'speeltje' worden, Raiola op hoofdlijnen akkoord met Italianen'

16-07-2015 07:08
22

De onderhandelingen omtrent Ricardo Kishna zijn in een stroomversnelling gekomen. Bij SS Lazio ligt een vierjarig contract klaar. Zaakwaarnemer Mino Raiola is het op hoofdlijnen al eens geworden met de Italianen. Eén ding is zeker: Kishna wil geen 'speeltje' van een club worden.

Ondanks het feit dat er meerdere Europese grootmachten interesse hebben in Kishna, lijkt hij te gaan kiezen voor de club die hem op sportief gebied alle zekerheid van de wereld voorschotelt. Opgepikt worden om direct verhuurd te worden ziet Kishna simpelweg niet zitten, meldt De Telegraaf donderdagochtend. 

Eerder werd al bekend dat de Romeinen bereid zijn om drie miljoen euro neer te tellen voor Kishna, die afgelopen seizoen zijn debuutseizoen beleefde. Bovenop die drie miljoen wil Lazio de Amsterdammers tegemoet komen door een doorverkooppercentage van tien procent in zijn contract te zetten. Dat meldt De Telegraaf. Zodoende lijkt het erop dat de Serie A-club, waar ook Stefan de Vrij, Edson Braafheid en Wesley Hoedt onder contract staan, hem een aanbieding doet die zowel de speler als Ajax niet kan weigeren.

De recordkampioen heeft al door laten schemeren een transfer van Kishna, die in 26 duels goed was voor vijf treffers, niet te dwarsbomen. Ajax haalde met de 21-jarige Amin Younes zelfs al een vervanger in huis. De jonge Duitser komt over van Borussia Mönchengladbach. Kishna kwam vorig seizoen een paar keer in het nieuws, omdat de jongeling een niet op één lijn zou liggen met trainer Frank de Boer.