Italiaans gerucht: absurde eis van Raiola voor transfer van Kishna
Bizarre eis beschreven in Italiaanse media

Italiaans gerucht: absurde eis van Raiola voor transfer van Kishna

16-07-2015 11:39
4

Het lijkt er sterk op dat Ajax het komend seizoen zonder Ricardo Kishna moet stellen. Hij is op weg naar de uitgang van Ajax en kan een transfer maken naar SS Lazio, zo melden diverse media. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola kwam wel met een absurde eis op de proppen.

LaLazioSiamoNoi meldt namelijk dat Raiola niet alleen Kishna wil onderbrengen bij Lazio, maar ook een nieuwe club zoekt voor Mario Balotelli. Laatstgenoemde spits is een flinke flop gebleken bij Liverpool FC. Daar kwam hij amper tot scoren. Een terugkeer naar Italië is voor alle partijen het beste, zo wordt in de Italiaanse pers gesteld. Dat komt mede door het overlijden van zijn vader.

Raiola probeerde Balotelli dan ook binnen te krijgen bij Lazio en zo een dubbele deal te maken. De markante zaakwaarnemer, die zowel de belangen van Balotelli als Kishna behartigt, legde als eis bij Lazio neer dat zij Kishna alleen zouden krijgen als ook Balotelli een kans kreeg. Een bizar gerucht en een absurde eis, mocht het waar zijn. Lazio weigerde mee te werken. De situatie kan alleen veranderen als Liverpool het salaris van Malle Mario betaalt en als Lazio de groepsfase van de Champions League bereikt.

Alles wijst er echter op dat een transfer van Kishna wél aanstaande is. Il Tempo meldt dat Kishna de Romeinen ongeveer vijf miljoen euro gaat kosten, terwijl in de Nederlandse media drie miljoen euro genoemd is. Kishna zou voor vier jaar bij Lazio kunnen tekenen en jaarlijks 1,2 miljoen euro rijker worden.