Atlético met Chelsea in gesprek over terugkeer van mislukte Braziliaan
Filipe Luis keert mogelijk terug in Madrid

Atlético met Chelsea in gesprek over terugkeer van mislukte Braziliaan

17-07-2015 18:33

De samenwerking tussen Chelsea en Filipe Luis blijft mogelijk beperkt tot slechts één jaar. De verdediger zou op het punt staan om terug te keren naar zijn oude club Atlético Madrid.

Luis verkaste in de zomer van 2014 naar Chelsea, nadat hij een uitermate succesvol seizoen met Atlético achter de rug had. Met de Madrileense grootmacht won hij de Spaanse landstitel en werd de Champions League-finale bereikt. Bij Chelsea kwam Luis echter niet verder dan elf basisoptredens in de Premier League. Atlético hoopt de Braziliaan daarom terug te halen naar Madrid.

Atlético-preses Enrique Cerezo bevestigt dat de clubs in gesprek zijn. "Er vinden onderhandelingen plaats, maar ik weet niet hoe vruchtbaar deze zullen zijn", vertelt hij aan COPE. "Filipe Luis is een geweldige speler. We zouden erg blij zijn als hij uiteindelijk terugkomt en ik denk ook wel dat we uiteindelijk een oplossing vinden. Natuurlijk is de deal afhankelijk van het financiële aspect, maar ik geloof erin dat we een deal kunnen bereiken."