'Hoop dat ik tegen Southampton start, zien dan denk ik de beoogde Feyenoord-basis'
"Ik voel het vertrouwen van de trainer"

'Hoop dat ik tegen Southampton start, zien dan denk ik de beoogde Feyenoord-basis'

20-07-2015 10:00
8

Bilal Basacikoglu staat aan de vooravond van een nieuw seizoen met Feyenoord. De aanvaller die vorig seizoen werd overgenomen van sc Heerenveen hoopt dat hij zijn nieuwe kans wel kan verzilveren. Afgelopen zaterdag blameerde Feyenoord zich tegen VVV-Venlo: 2-1. Basacikoglu beleefde nog een ander gek moment in dat duel.

Terwijl de wedstrijd nog in volle gang was, besloot een jongetje Basacikoglu op te zoeken op het veld. "Ik weet niet wat hij wilde, misschien een selfie of zo", zegt de speler na afloop tegenover het Algemeen Dagblad. Het ventje verdween vervolgens weer snel van het speelveld, waarna de wedstrijd een vervolg kreeg. "Dit was wel de minste wedstrijd tot nu toe."

Voor Basacikoglu voelt het echter als een kans, na een mislukt seizoen. "Ik voel het vertrouwen van de trainer. Hij is veel met me bezig en dat is altijd fijn. Ik zie kansen voor mezelf en ik hoop dat ik tegen Southampton begin, want ik denk dat in die wedstrijd de beoogde basisopstelling te zien zal zijn", stelt de flankspeler tot slot.