PSG smijt weer met miljoenen en koopt middenvelder van Tottenham
PSG slaat spijkers met koppen

PSG smijt weer met miljoenen en koopt middenvelder van Tottenham

21-07-2015 07:37
2

Paris Saint-Germain heeft de volgende miljoenen uitgegeven voor een nieuwe speler. De kapitaalkrachtige Franse grootmacht telde ruim 8,5 miljoen euro neer voor Tottenham Hotspur-middenvelder Benjamin Stambouli.

De kampioen van Frankrijk haalde eerder deze transferperiode ook al doelman Kevin Trapp voor 9,5 miljoen euro op bij Eintracht Frankfurt. Daarnaast wist PSG Serge Aurier van Toulouse definitief te strikken voor een bedrag van tien miljoen euro.

Vroeg op de dinsdagochtend maakten de hoofdstedelingen ook de komst van Stambouli bekend. "Ik ben erg blij en heel erg trots dat ik nu een onderdeel van de Paris Saint-Germain-familie ben", zei Stambouli. "Eigenlijk was het niet mijn plan om de Premier League al na één jaar te verlaten, maar als een club als PSG je belt, maakt dat de keuze ineens heel gemakkelijk."

"Dat is het moment dat je voelt hoeveel aantrekkingskracht deze club heeft. Ik zal me nu op en top voorbereiden. Het is belangrijk om mijn voordeel te doen uit de oefenwedstrijden die eraan zitten te komen in de Verenigde Staten. Daardoor kan ik mijn weg binnen de lijnen vinden", besloot de kersverse aanwinst.