'Twente toch kaper voor beoogde ADO-spits: afspraak voorkomt snelle deal'

'Twente toch kaper voor beoogde ADO-spits: afspraak voorkomt snelle deal'

21-07-2015 22:29
2

ADO Den Haag hoeft nog niet te rekenen op Mike Havenaar. En dat is wellicht maar goed nieuws ook, aangezien de transfer van Michiel Kramer is afgeketst. Havenaar stond op de lijst als de gedroomde opvolger van Kramer - en Mike van Duinen. Maar hij zit vast, door de Champions League.

De 28-jarige Havenaar staat momenteel onder contract bij HJK Helsinki uit Finland. Die club plaatste zich ten koste van FK Ventspils voor de derde voorronde van de Champions League. Havenaar heeft de afspraak staan dat hij, zolang zijn huidige broodheer voor een Champions League-ticket speelt, de club niet mag verlaten.

Voetbal International meldt dat er ook een andere kaper op de kust is. Havenaar staat nog steeds bij FC Twente op de lijst. De Tukkers hebben na het vertrek van Luc Castaignos weinig smaken in de voorhoede. Havenaar ligt bij HJK nog vast tot medio 31 augustus en speelde in het verleden twee jaar voor Vitesse. De spits scoorde overigens in de terugwedstrijd tegen Ventspils de winnende goal: 1-0. Eerder won HJK al met 1-3 in Letland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie