Feyenoord komt met verrassende mededeling over geblesseerde Van Beek
Goed nieuws voor Feyenoord

Feyenoord komt met verrassende mededeling over geblesseerde Van Beek

22-07-2015 10:09
10

De blessure van Sven van Beek blijkt een stuk minder ernstig dan gedacht. Gemeld werd dat de verdediger van Feyenoord ongeveer twee á drie maanden uit de roulatie zou zijn, maar de club meldt dat hij volgende week weer hoopt aan te sluiten bij de groep.

Van Beek miste afgelopen weekend al het oefenduel met VVV-Venlo door knie- en enkelklachten, waarna het Algemeen Dagblad niet veel later meldde dat de verdediger enkele maanden zou zijn uitgeschakeld. Daardoor zou Van Beek sowieso de competitiestart missen met Feyenoord, dat mede door dat nieuws de transfermarkt op wil voor defensieve versterkingen. Jan-Arie van der Heijden en Ron Vlaar worden daarbij genoemd.

Via de clubwebsite meldt Feyenoord nu dat Van Beek volgende week weer hoopt aan te sluiten bij groep. De verdediger mist morgen nog wel de confrontatie met Southampton in De Kuip, waarin de Rotterdammers het opnemen tegen Ronald Koeman, Jordy Clasie en Graziano Pellè. Coach Giovanni van Bronckhorst houdt Van Beek uit de wedstrijdselectie.