Depay breekt de ban: Wakker worden als speler van Man United...
"Dit is een geweldig gevoel"

Depay breekt de ban: "Wakker worden als speler van Man United..."

22-07-2015 15:58
1

Memphis Depay is in de wolken met zijn eerste doelpunt voor Manchester United. In de oefenwedstrijd tegen San Jose Earthquakes (3-1) zorgde hij voor de tweede Engelse treffer.

"Dit is een geweldig gevoel", reageert Depay enthousiast op de clubsite van United. "Ik ben een spits of aanvallende middenvelder, dus het is altijd fijn om te scoren en assists te geven. Het was vandaag mijn eerste en zeker niet mijn laatste doelpunt."

De man van 31 miljoen euro profiteerde van een defensieve fout, waarna hij de bal in de lange hoek legde. "Natuurlijk, het was een blunder van de verdediger, maar Wayne (Rooney, red.) zette goed druk en dan dwing je zoiets af. Ik las de situatie en ik gokte én dacht al dat de verdediger de bal zou verliezen."

Depay wordt in Engeland nog gezien als een groentje, met zijn 21 jaar. Binnen de selectie wordt de aanvaller echter voor vol aangezien. "Ik geniet met volle teugen. Wakker worden als speler van Manchester United is awesome. Ik voel me goed en de boys zijn aardig voor me."