Bayern slaat geweldige slag op transfermarkt: 'We hebben een akkoord bereikt'
Duitsers zijn eruit met Italianen

Bayern slaat geweldige slag op transfermarkt: 'We hebben een akkoord bereikt'

23-07-2015 08:55
13

De transfer van Arturo Vidal van Juventus naar Bayern München staat op het punt om officieel afgerond te worden. De Duitse recordkampioen bevestigt donderdag dat er een akkoord ligt met Juventus en Vidal.

Bij monde van voorzitter Karl-Heinz Rummenigge kondigt de club aan dat er schot in de zaak zit. "We zijn financieel akkoord met zowel Juventus als Vidal", aldus Rummenigge. Alleen de medische keuring en presentatie resten daardoor nog.

Wedden

Meer odds

Eerder liet Juventus al weten dat Vidal zo goed als zeker uit Turijn vertrekt. Dat liet technisch directeur Giuseppe Marotta blijken. "Het is nog niet rond, maar binnen enkele dagen verwacht ik dat wel. Vidal heeft me verteld dat hij wil vertrekken, omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging", zei de Juve-bestuurder.

De transfersom ligt volgens Duitse en Italiaanse media rond de 35 miljoen euro. Vidal moet in de Allianz Arena Bastian Schweinsteiger gaan opvolgen. Na Andrea Pirlo (New York City FC) en Carlos Tévez (Boca Juniors) is Vidal de derde basisspeler die Juventus verlaat.