'Man van staal' trapt op de rem: 'Kunnen met ADO niet in één keer naar de top'
'Ik weet wat ik hier heb'

'Man van staal' trapt op de rem: 'Kunnen met ADO niet in één keer naar de top'

26-07-2015 14:56
2

Aaron Meijers verkoos een langer verblijf bij ADO Den Haag boven een avontuur bij Vitesse. De 27-jarige back stond nog één jaar onder contract bij ADO, maar besloot zijn verbintenis met drie jaar te verlengen. Al was hij wel gevleid door de interesse van de Arnhemmers

"Ik heb het naar mijn zin bij de club, dat is voor mij belangrijk. En ik weet wat ik hier heb. Bovendien heeft de staf veel vertrouwen in mij. Natuurlijk deed het me goed dat Vitesse me wilde hebben, maar ik heb de beslissing vooral op gevoel genomen", zegt Meijers, die vorig seizoen slechts één duel vanwege een schorsing afwezig was, tegen het Algemeen Dagblad. "Het is lekker om nu die zekerheid te hebben. Ik had nog een eenjarig contract, dus het was nog wat onduidelijk."

Wedden

Meer odds

Waar ADO, dat gisteren met 1-2 verloor van de Griekse voetbaldwerg Veria FC, momenteel staat vindt hij moeilijk in te schatten. "Lastig. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Aan de andere kant: wij moeten er ook voor waken dat het verwachtingspatroon niet te hoog wordt. We kunnen niet ineens de stap naar de top zetten."