Van der Heijden is ontbrekende schakel: Dat zag je afgelopen seizoen ook

Van der Heijden is ontbrekende schakel: "Dat zag je afgelopen seizoen ook"

Gepubliceerd: maandag 27 juli 2015 om 10:02ma 27-07-2015 om 10:02

Nicky Hofs is er van overtuigd dat Jan-Arie van der Heijden gaat slagen in De Kuip. Maandag zal de transfervrije verdediger zijn krabbel gaan zetten onder een driejarige verbintenis bij Feyenoord. Een prima aanwinst voor de Rotterdammers, meent oud-speler Hofs. 

Hofs, tegenwoordig jeugdtrainer van Vitesse, stond zelf tussen 2005 en 2009 onder contract bij Feyenoord. "Elke wedstrijd dat je het veld op komt, is de sfeer uniek. Dat fantastische gevoel gaat Jan-Arie ook meemaken. Er werken veel warme mensen, het is een heel gemoedelijke club", vertelt de éénmalig Oranje-international aan het Algemeen Dagblad. 

"Hij is ook op het middenveld inzetbaar. Ik vind Jan-Arie een aanwinst voor Feyenoord omdat hij als echte opbouwer goed past bij hun aanvallende manier van voetballen. Hij blijft daar sowieso overeind."

Van der Heijden is ook dankzij zijn ervaring een nuttige aanwinst voor de formatie van trainer Giovanni van Bronckhorst, zo denkt Hofs. "Ze hebben een heel jonge defensie. Het is fantastisch als je zulke talenten kan opleiden."

"Als aan het eind van de rit de prijzen worden verdeeld, moeten ze er echter ook staan. Dat kun je van jonge jongens niet meteen verwachten. Dat zag je het afgelopen seizoen ook. Zijn ervaring kunnen ze daarin goed gebruiken. Jan-Arie is ook een jongen die het goed kan neerzetten", besluit Hofs. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws