Twente-directeur jammert om fans: We vinden het niet leuk dat dit gebeurt
Fans blijven weg op open dag

Twente-directeur jammert om fans: "We vinden het niet leuk dat dit gebeurt"

27-07-2015 10:19
2

Een deel van de FC Twente-achterban kwam afgelopen weekeinde bewust niet opdagen bij de open dag van de Tukkers. Er heerst al langere tijd ontevredenheid over het beleid en gebrek aan transparantie bij de Tukkers. Directeur Gerald van den Belt baalt hiervan. 

"We vinden het niet leuk dat het gebeurt en dat ze wegblijven", vertelt hij aan TC/Tubantia. "Maar we hebben het te respecteren."

"Misschien moeten we op zoek naar een model waarin supporters altijd een vinger aan de pols kunnen houden en zich comfortabel voelen bij het financiële reilen en zeilen van de club. Onze cijfers zijn openbaar, dat is altijd zo geweest, maar pas toen we punten in mindering kregen, sloeg het hier in", legt de bestuurder uit.

"Terwijl in oktober ook al was aangegeven dat de financiële situatie slecht was, alleen werd destijds een veel te optimistische voorstelling gegeven van de toekomst. We willen transparant zijn, laten weten hoe we ervoor staan, ook als er geen grote consequenties als puntenmindering aan hangen."