Bosz twijfelt over teruggekeerde Chelsea-huurling: Eigenlijk kan ik het niet maken
Middenvelder heeft papierwerk op orde

Bosz twijfelt over teruggekeerde Chelsea-huurling: "Eigenlijk kan ik het niet maken"

27-07-2015 18:29
2

Nathan Allan de Souza is eindelijk speelgerechtigd voor Vitesse. Het Braziliaanse talent, dit seizoen door Chelsea uitgeleend aan de Arnhemmers, heeft het benodigde papierwerk op orde. 

Medio juli reisde Nathan halsoverkop af naar Zuid-Amerika om daar de laatste formaliteiten rond zijn ontbrekende werkvergunning te regelen. Vitesse meldt maandag dat de vereiste papieren inmiddels ontvangen zijn.

De jonge middenvelder trainde al een aantal dagen mee tijdens het trainingskamp van Vitesse in Oostenrijk. In de oefenwedstrijd tegen Sparta Praag kreeg hij zijn eerste speelminuten van trainer Peter Bosz. 

Aanstaande donderdag neemt Vitesse het in het kader van de Europa League op tegen Southampton. Het is nog maar de vraag of Nathan dan ook in actie komt. "Ik weet niet eerlijk gezegd niet hoe fit hij is. "Hij heeft niet met ons mee kunnen trainen. Ofschoon het een groot talent is, kan ik het eigenlijk niet maken hem in zo'n grote wedstrijd op te stellen", verklaart Bosz tegenover Voetbal International.